idealaari
Etusivulle Kutominen Virkkaaminen Ompelukset Askartelu Piirtäminen Rakentaminen

Mistä idealaarissa on kyse?

Olen Hanna, yli kolmekymppinen projektipäällikkö, joka kerää ympärilleen projekteja myös vapaa-ajallaan.
Olen aina puuhaillut jotain käsitöitä, oli se sitten kutomista, puutöitä, piirustelua tai jotain muuta. Tämä sivusto sai alkunsa siitä, että halusin itselleni jonkin selkeän "arkiston" tehdyistä jutuista ja niihin mukaan vielä pienen listan esimerkiksi tarvikkeista ja työvaiheista mahdollista seuraavaa projektia varten. Asiat kun tuppaavat unohtumaan.

Netistähän löytyy tietysti toinen toistaan hienompia nettisivupohjia ja blogipohjia, mutta koska olen henkeen ja vereen tee-se-itse -tyyppi, luonnollisesti myös nettisivupuoli piti saada tehdä itse. Ideasta on jo kulunut useampi vuosi, olen tässä opetellut piirtopöydän ja järjestelmäkameran käyttöä ja koodannut tietysti silloin tällöin näitä sivuja. Ei ehkä ihan helpoimmasta päästä tää koodaus kun tekniikkana on ollut puhtaasti yritys ja erehdys.

Mutta nyt nämä on vihdoin julkaistu. Toivottavasti jaksan nyt kaiken koodaamisen jälkeen myös naputella nuo tänä aikana syntyneet tekeleetkin tänne näytille! :D


Löydät minut myös Pinterestistä, johon lisäilen näitä tekeleitä sitä mukaa kun päivittelen niitä tänne. Käy siis seuraamassa Idealaariin liittyviä tauluja, niin pysyt kärryillä. :)